google6f58ceeac67ff16f.html

Dierenspeciaalzaak en hondentrimsalon Cinderella      020-6820310

Hondenkapsalon

We zijn één van de eerste hondenkapsalons van Amsterdam . Vroeger voornamelijk Poedels en Bouviers, tegenwoordig meer Maltezers en Shih-tzu`s. In de loop der jaren heeft ieder ras wel eens een behandeling in onze salon gehad. Voor u een prettige gedachte dat uw hond(je) in handen is bij vakmensen met jarenlange ervaring.

Voor de eeste keer na de kapper?

Mijn hondje gaat voor de eerste keer na de kapper, mag ik erbij blijven?

De eerste keer je hondje afgeven bij de kapper is voor veel mensen alsof je kindje de eerste keer naar school gaat. Toch is het niet verstandig om bij de behandeling te blijven. Met het baasje in de buurt is hij of zij steeds afgeleid en duurt de behandeling onnodig lang. Het is aan te bevelen om uw pup op jonge leeftijd een keer te laten behandelen om alvast te wennen aan de föhn, tondeuse, schaar en medewerkers.

Jong geleerd ....


Word mijn hond echt getrimd?

Trimmen is de meest tijdrovende en fysiek zware behandeling van een hondenvacht. Met de vingers of trim mes worden de bovenste haren verwijderd zodat alleen de ondervacht overblijft. Het is van het grootste belang dat dit kundig twee keer per jaar gebeurd anders kan het jeuk en irritaties veroorzaken. Schotse terrier, Ruwharige teckel, Westy en Bouvier zijn enkele rassen die getrimd worden. Andere rassen zoals Maltezer of Laza Apso worden geknipt of geschoren.


Knippen jullie ook nageltjes?

Veel mensen vinden het eng om de nagels van de hond, kat, vogel of knaagdier te knippen.

Gelukkig kunt bij ons bijna elke dag terecht. Ook voor het kortwieken van vogels of verwijderen van een teek. Graag van te voren even bellen om teleurstelling te voorkomen.


Hoe scheren jullie een kat?

U krijgt een haarafstotend pak aan en assisteert ons met het scheren de kat. Door onze ruime ervaring met het scheren van katten lukt het bijna altijd zonder verdoving. Soms is alleen de buik vervilt en kunnen we de rug uitkammen. Natuurlijk knippen we ook gelijk de nageltjes even

Prijslijst


Hond

Wassen, oren reinigen, knippen, scheren of plukken en nagels

Kleine hond                             vanaf     € 46,-

Middel grote hond                 vanaf      € 57,-

Grote hond                              vanaf      € 72,-


 Speciale shampoo zoals vlooien, teetree of teershampoo meerprijs van € 3,-


Kat

Katten worden niet gewassen

Gehele lichaam                    vanaf    € 47,-

Alleen de buik                      vanaf    € 28,50,-

Katten plannen in de ochtend of in de namiddag om contact met honden te vermijden. Bij katten blijft u aanwezig. We werken altijd zonder verdoving. Als u kat niet te doen is en de behandelijk moeten beeindigen rekenen we €15,-


Alleen de nagels  kat, hond             €  5,-

Grote honden of lastige hond/kat € € 7,50 tot €10

Kortwieken Vogel          vanaf           €   5,-